logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio

A1 Citycraver

A1 Citycraver

Creatorul tendinţelor. Audi A1 citycarver.

Designul său individualizat îi conferă un aer inconfundabil, iar opţiunile sale flexibile de echipare stimulează fantezia creatoare. Manevrabilitatea sa agilă asigură plăcere incitantă la volan. Vedeţi bine, Audi A1 citycarver este un cross-over cu nenumărate calităţi şi cu avantaje pe măsură. Puternic. Sportiv. Sursă de inspiraţie. Modern.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.