logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
e-tron

Daţi formă viitorului. Audi e-tron.

Aceasta este şansa dumneavoastră: trăiţi cu Audi e-tron experienţa fascinantă a mobilităţii electrice şi contribuiţi la conturarea viitorului. Primul nostru SUV pur electric este însoţitorul dumneavoastră sportiv, sigur şi fiabil în cotidian. Pregătit pentru o nouă eră.

Puterea de 265 kW este puterea maximă a sistemului electric (disponibila timp de 60 de secunde). Motorul electric faţă este  amplasat paralel cu puntea, pentru o distribuţie optimă a greutăţii şi generează o putere maximă de 125 kW, la un cuplu de 247 Nm. Motorul din spate este instalat coaxial şi furnizează 140 kW la 314 Nm.

e-tron nu produce emisii locale, având deci zero emisii de CO₂. Consumul de energie electrică în condiţii mixte este de 23,7 până la 24,1 kWh/100 km.

Dinamica puternica actionata electric

De la 0 la 100 km / h in 5,7 secunde, o distanta de peste 400 km (248,5 mi) in ciclul de conducere WLTP, fara emisii de gaze nocive - SUV-ul de dimensiuni mari este puternic, eficient, sportiv si practic pentru drumuri zilnice. Puterea de pana la 300 kW ale celor doua motoare electrice este combinata cu tractiunea electrica pentru a oferi performante optime pe orice teren. Optiunile de incarcare variate, de acasa sau de pe drum, fac conducerea electrica convenabila si usoara.

Consum mixt electric: in kWh/100 km: 26.2 - 22.6 (WLTP); 24.6 - 23.7 (NEFZ). Emisii combinate CO2 g/km: 0.

Tehnologia de incarcare rapida

Cu primul sau model electric, Audi s-a transformat de la un producator clasic de automobile la un furnizor de sisteme de mobilitate. Datorita unei game largi de optiuni de incarcare si a solutiilor inteligente pentru acasa si in miscare, clientii se pot bucura de condusul pe deplin electric fara a trebui sa faca compromisuri.

Practic zi de zi si calitate premium. Spatios si confortabil

Odata cu modelul e-tron, Audi a adus in epoca electrica limbajul de design definitoriu al marcii, atat la interior, cat si la exterior. Noile detalii stilistice transmit mesajul clar ca Audi e-tron este electric pana in maduva. Lumina de zi recunoscuta ca semnatura Audi, clapeta de incarcare electrica, lipsa tevilor de esapament si cusaturile scaunelor, al caror model aduce cu o placa electrica, sunt cateva dintre acestea. De remarcat, in mod particular, dotarea optionala cu oglinzi exterioare virtuale.

Digitalizarea intr-o forma noua

Designul si tehnologia formeaza un tot unitar, panoul de instrumente fiind „infasurat” intr-un arc amplu, cu linii orizontale pronuntate, pana la panourile sculpturale ale portierelor. Integrarea armonioasa continua la nivelul calotei ce acopera afisajul Audi virtual cockpit, al carui display elegant pare ca pluteste in aer, si la oglinzile exterioare virtuale (optionale). Audi e-tron este echipat standard cu dispozitivul media high-end MMI navigation plus, inclusiv LTE Advanced si un hotspot WiFi, iar sistemul de navigare sugereaza in mod inteligent destinatii, pe baza rutelor anterioare.

Aspect off-road exclusiv

Paleta disponibila pentru Audi e-tron cuprinde 12 culori, printre care si remarcabilul albastru de Antigua. Sigla e-tron de pe clapeta de incarcare electrica si, optional, de pe etrierele de frana, lumineaza portocaliu neon, iar pragurile si arcadele proeminente de deasupra rotilor sunt evidentiate printr-o culoare contrastanta, in ton cu aspectul off-road.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.