Cautare audio
e-tron

Daţi formă viitorului. Audi e-tron.

Aceasta este şansa dumneavoastră: trăiţi cu Audi e-tron experienţa fascinantă a mobilităţii electrice şi contribuiţi la conturarea viitorului. Primul nostru SUV pur electric este însoţitorul dumneavoastră sportiv, sigur şi fiabil în cotidian. Pregătit pentru o nouă eră.

Puterea de 265 kW este puterea maximă a sistemului electric (disponibila timp de 60 de secunde). Motorul electric faţă este  amplasat paralel cu puntea, pentru o distribuţie optimă a greutăţii şi generează o putere maximă de 125 kW, la un cuplu de 247 Nm. Motorul din spate este instalat coaxial şi furnizează 140 kW la 314 Nm.

e-tron nu produce emisii locale, având deci zero emisii de CO₂. Consumul de energie electrică în condiţii mixte este de 23,7 până la 24,1 kWh/100 km.

Dinamica puternica actionata electric

De la 0 la 100 km / h in 5,7 secunde, o distanta de peste 400 km (248,5 mi) in ciclul de conducere WLTP, fara emisii de gaze nocive - SUV-ul de dimensiuni mari este puternic, eficient, sportiv si practic pentru drumuri zilnice. Puterea de pana la 300 kW ale celor doua motoare electrice este combinata cu tractiunea electrica pentru a oferi performante optime pe orice teren. Optiunile de incarcare variate, de acasa sau de pe drum, fac conducerea electrica convenabila si usoara.

Consum mixt electric: in kWh/100 km: 26.2 - 22.6 (WLTP); 24.6 - 23.7 (NEFZ). Emisii combinate CO2 g/km: 0

poza-2_1920x1080.jpg

Partenerul ideal de zi cu zi

Audi e-tron combina cerintele practice ale unui automobil cu un confort de prima clasa si eficienta unui sistem de actionare electric. Totusi, marca celor patru inele a pregatit mai mult decat o masina. Audi ofera clientilor e-tron o gama completa si fiabila de optiuni de incarcare, cu solutii inteligente pentru acasa si pe drum. De la navigatie, la facturarea automata la statia de incarcare si monitorizarea prin smartphone, Audi e-tron este bine conectat si ofera mobilitate eficienta si siguranta.

e-tron-2.jpg

Tehnologia de incarcare rapida

Cu primul sau model electric, Audi s-a transformat de la un producator clasic de automobile la un furnizor de sisteme de mobilitate. Datorita unei game largi de optiuni de incarcare si a solutiilor inteligente pentru acasa si in miscare, clientii se pot bucura de condusul pe deplin electric fara a trebui sa faca compromisuri.

poza-4_-1920x1080.jpg

Practic zi de zi si calitate premium. Spatios si confortabil

Odata cu modelul e-tron, Audi a adus in epoca electrica limbajul de design definitoriu al marcii, atat la interior, cat si la exterior. Noile detalii stilistice transmit mesajul clar ca Audi e-tron este electric pana in maduva. Lumina de zi recunoscuta ca semnatura Audi, clapeta de incarcare electrica, lipsa tevilor de esapament si cusaturile scaunelor, al caror model aduce cu o placa electrica, sunt cateva dintre acestea. De remarcat, in mod particular, dotarea optionala cu oglinzi exterioare virtuale.

poza-5_-1920x1080.jpg

Digitalizarea intr-o forma noua

Designul si tehnologia formeaza un tot unitar, panoul de instrumente fiind „infasurat” intr-un arc amplu, cu linii orizontale pronuntate, pana la panourile sculpturale ale portierelor. Integrarea armonioasa continua la nivelul calotei ce acopera afisajul Audi virtual cockpit, al carui display elegant pare ca pluteste in aer, si la oglinzile exterioare virtuale (optionale). Audi e-tron este echipat standard cu dispozitivul media high-end MMI navigation plus, inclusiv LTE Advanced si un hotspot WiFi, iar sistemul de navigare sugereaza in mod inteligent destinatii, pe baza rutelor anterioare.

e-tron-5.jpg

Aspect off-road exclusiv

Paleta disponibila pentru Audi e-tron cuprinde 12 culori, printre care si remarcabilul albastru de Antigua. Sigla e-tron de pe clapeta de incarcare electrica si, optional, de pe etrierele de frana, lumineaza portocaliu neon, iar pragurile si arcadele proeminente de deasupra rotilor sunt evidentiate printr-o culoare contrastanta, in ton cu aspectul off-road.

e-tron-1.jpg

Audi e-tron 55 quattro (265 kW)
Puterea electrica maxima in kW [in crestere] 265 [300]
Puterea electrica continua in kW 100
Iesirea cuplului electric in Nm (lb-ft) [in crestere] 561 (413.8) [664 (489.7)]
Tipul bateriei / continutul de energie al bateriei in kWh Lithium-ion / 95
Viteza maxima in km / h (mph) 200 (124.3) (limitata)
Acceleratie electrica, 0-100 km / h (0-62,1 mph) in sec [in crestere] 6.6 [5.7]
Consumul de energie electrica combinat in kWh / 100 km (62,1 mi)* 26.2 - 22.6 (WLTP); 24.6 - 23.7 (NEFZ)
Emisiile de CO2 combinate in g / km (g / mi) 0
Intervalul electric se refera la consumul de energie electrica in ciclul de testare combinat WLTP in km (mi)* pana la 417 (259.1)
* Cifrele depind de nivelul echipamentului ales 2490 (5489.5) / 2565 (5654.9) / 3130 (6900.5)

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.