logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
Q7

Audi Q7 – SUV-ul flexibil din clasa premium

Tehnologii de infotainment de ultima ora, sisteme de asistenta a soferului si un design plin de forta – Audi Q7 este un automobil cu o manevrabilitate excelenta, extrem de agil si cu o conduita foarte precisa, atat in traficul urban, cat si in virajele ac de par.

SUV-ul de talie mare combina optim luxul cu utilitatea practica in cotidian si ofera caracteristici dinamice superbe. Iar in timp ce pasagerii se pot bucura din plin de spatiu si confort, soferul poate savura senzatii de neuitat la volan datorita tractiunii integrale quattro.

 

SET ROTI CADOU

4 roti cu anvelope de iarna Q7 - Audi 5-Speichen-Stern-Design 8,0 x 19" 5/112/28 pentru Audi Q7

Livrare rapida
Motorizare TFSI
quattro mild hybrid
Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.