logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
Q8

Audi Q8 – Top-modelul familiei Q

Cu alura sa sportiva si designul exterior puternic definit, Audi Q8 impresioneaza prin flexibilitate, dinamism si eleganta. Iar propulsia puternica si trenul de rulare avansat garanteaza agilitate si stabilitate de exceptie.

La interior, designul minimalist si sistemele de asistenta accentueaza calitatea si confortul premium, confirmand apartenenta la familia Q.

 

SET ROTI CADOU

4 roti cu anvelope de iarna Q8 – Audi 5-V-Speichen-Design 8,5 x 20“ 5/112/20 pentru Audi Q8

Livrare rapida
Motorizare TFSI
quattro mild hybrid
Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.