Cautare audio

Noul A3 SB 2020

Noul A3 SB 2020

Evolutie revolutionara. Noul Audi A3 Sportback.

Intr-o lume ce se schimba cu repeziciune, aveti nevoie de un insotitor pregatit oricand pentru noi provocari. Cu un design avangardist si tehnologii inovatoare, precum Audi connect.

audi-a3-lp-1.jpg

Exteriorul: pregatit pentru vacanta

Noul Audi A3 Sportback cu caroseria vopsita Albastru Atoll metalizat si cu pachetul optional edition one. Cu pasajele rotilor expresive, ecartamentul solid si linia continua a umerilor, pe profilul atractiv. Iar in combinatie cu noul Singleframe marit, cu model de fagure, A3 Sportback este mai atletic ca niciodata.

audi-a3-lp-2.jpg

quattro si Audi drive select

Noul Audi A3 Sportback este pregatit pentru aproape orice drumuri, dispunand de tractiunea integrala quattro, directia progresiva si sistemul optional Audi drive select. Astfel, cu Audi drive select aveti posibilitatea sa adaptati caracterul dinamic al automobilului la stilul dumneavoastra propriu de condus: confortabil ori dinamic sau automatizat sau chiar cu setari individualizate in detaliu. De asemenea, puteti face uz de modul efficiency, pentru a economisi combustibil si sa proteja mediul.

audi-a3-lp-3.jpg

Digitalizare palpabila


Toate functiile display-ului MMI pot fi controlate confortabil, prin comenzi tactile, inclusiv in timp ce calatoriti. Iar datorita unor dotari optionale, precum afisajul Audi virtual cockpit plus si display-ul head-up, informatiile importante pot fi afisate si in campul direct nemijlocit al celui aflat la volan. Si pentru un sunet de-a dreptul fantastic, va oferim sistemul optional Bang & Olufsen Premium cu sunet 3D.

audi-a3-lp-4.jpg

Mai mult spatiu


Cu noul Audi A3 Sportback veti beneficia de spatiu generos, portbagajul avand capacitatea de 380 de litri si diferite dotari ce simplifica operatiunile de incarcare si descarcare. Spatiul extins de la nivelul capului si al coatelor, atat pentru locurile din fata, cat si pentru cele din spate, asigura un plus de confort si functionalitate excelenta.

audi-a3-lp-5.jpg

Solutii cu potrivire perfecta


Dotarile optionale din gama Accesoriilor Originale Audi va simplifica si mai mult cotidianul. Puteti astfel beneficia, de exemplu, de mai mult spatiu de transport, optand pentru cutia de bagaje pentru plafon, pentru care aveti posibilitatea de a alege din mai multe dimensiuni si culori.

audi-a3-lp-6.jpg

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.