logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
Remat

AUDI Remat Clasic 2023

AUDI A4 35 TFSI
car car car car car
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Avantaj client doar la PIA
Pret nou de la
TVA inclus
29.500€
*Remat inclus + Discount PIA
4 ani garantie
PFG

Ofertă supusă unor termene și condiții valabile prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor conform Programelor Rabla / Rabla Plus 2023 (PSIPAN 2023: 1€ = 5,0000 RON).

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

Emisii noxe si consum - Valorile de consum si emisii efective ale vehiculului/vehiculelor livrat pot sa devieze usor fata de cele comunicate initial in faza de rezervare sau la momentul efectuarii comenzii. Acestea sunt influentate si de conduita in trafic si de alti factori ce nu tin de domeniul tehnic (de exemplu, conditiile de vreme sau conditiile de trafic). De asemenea, dotarile optionale si accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalatie de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistenta la rulare si aerodinamica, rezultand astfel abateri ale datelor de consum si emisii CO2 pentru modelul configurat. Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum si emisii CO2 pot fi obtinute la dealeriiautorizati. De asemenea, mai multe detalii despre procedura WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, procedura de testare a vehiculelor usoare armonizata la nivel mondial) conform careia vehiculul/vehiculele au fost omologate, valorile de consum si emisii, precum si elementele care influenteaza aceste valori pot fi obtinute accesand pagina de internet https://www.audi.ro/stiri/wltp