logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
voucher service
La orice SERVICE din reteaua de dealeri
Porsche Inter Auto primesti un
VOUCHER CADOU

Voucher cadou

TU ALEGI CAND VREI SA TE BUCURI DE VOUCHERUL TAU CADOU!

Vino cu incredere la service cu masina ta.

In service-urile Porsche Inter Auto Romania vei beneficia de cele mai bune lucrari de tinichigerie/ vopsitorie si de un VOUCHER CADOU pentru urmatoarea vizita in service, indiferent ca ai nevoie de lucrari de mecanica, electrica sau accesorii si piese originale.

Reparatii rapide, costuri avantajoase si UN VOUCHER CADOU GARANTAT

*Vezi Regulament Campanie


*Toate lucrarile efectuare in reteaua Service Porsche Inter Auto Romania se executa doar cu echipamente recomandate de producatori si pastreaza garantia autovehiculelor oferita de fabrica. Porsche Inter Auto este unica retea de service cu dotare completa de scule speciale recomandate de producatori iar personalul beneficiaza constant de scolarizari interne. Perioada de oferire a voucherelor: 01.01.2021 – 30.06.2021 Perioada de utilizarea a voucherelor: 01.01.2021 – 31.12.2021 Preturile afisate contin TVA.

*Voucherul “CADOU pentru reparatii de caroserie/vopsitoriei” nu se cumuleaza cu alte oferte aflate in desfasurare.
Solicitare detalii
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.