logo-pia
Cautare audio
Audi connect

Audi connect

Descoperiti lumea cu Audi connect

 Pentru un cotidian mai placut si mai confortabil, Audi connect va interconecteaza automobilul cu smartphone-ul, cu lumea si nu in ultimul rand, cu dumneavoastra. Descoperiti optiunile si avantajele pe care vi le ofera automobilul dumneavoastra Audi, gratie variatelor sale servicii Audi connect si a ecosistemului digital myAudi.

 

 

Audi connect – digital si interconectat

Audi connect interconecteaza on-line soferul, autovehiculul si infrastructura si reuneste toate aplicatiile, care fac uz de conexiuni on-line cu automobilul, pentru a oferi informatii in timp real si servicii flexibile si variate. Serviciile on-line reprezinta astfel completarea optima pentru planificarea rutelor in maniera predictiva si va ofera totodata optiunea, de exemplu, de a gasi destinatia perfecta, in baza evaluarilor utilizatorilor Yelp si a pozelor altor utilizatori. Astfel, Audi connect nu doar ca va degreveaza de anumite sarcini si va ajuta sa conduceti preventiv, ci, de asemenea, va permite si ca in timpul calatoriilor sa ramaneti la curent cu toate noutatile, fara a fi nevoit sa luati ochii de la sosea. Cu alte cuvinte, Audi connect este co-pilotul dumneavoastra inteligent.

 

 

Descoperiti Audi connect

Veti fi mereu si optim conectat cu automobilul dumneavoastra Audi, dar si cu restul lumii, gratie variatelor servicii si functii oferite de pachetele Audi connect. Atat in concediu, cat si in calatoriile de serviciu sau excursiile de weekend: serviciile Audi connect va sustin in toate fazele planificarii calatoriei si a rutei, de la planificarile initiale, la calatoria propriu-zisa si chiar si dupa incheierea sa. Pentru ca dumneavoastra sa ajungeti intotdeauna confortabil, rapid si in siguranta la destinatia dumneavoastra.

 aoz-a4-d-161012-1920x180.jpg

 

Expeditii inedite, cu Audi e-tron

Audi e-tron este primul automobil pur electric pus pe piata de Audi. Numeroasele sale sisteme de asistenta si variatele servicii Audi connect va permit sa conduceti eficient si relaxat. Iar cu noul serviciu Audi connect pentru planificarea rutelor, conceput special pentru e-tron, va puteti organiza si planui rutele din confortul de acasa, prin intermediul smartphone-ului si al aplicatiei myAudi, deoarece acesta ia automat in calcul la planificare si statiile de incarcare aflate pe parcursul respectivei rute. Astfel, nu e nevoie sa va faceti niciodata griji ca nu v-ar ajunge energia din baterie pana la destinatie. Audi connect va ajuta la planificarea calatoriilor si va sustine si pe parcursul acesteia. Audi e-tron este, de asemenea, si primul model Audi ce dispune la bord de serviciul optional Amazon Alexa pentru comenzi vocale.

 a-e-tron-181015-1920x1920.jpg

 

563x317-fotolia-217665690-03.jpg

Acasa

Cu functia Audi connect Remote & Control pentru controlul de la distanta al climatizarii, puteti sa va raciti sau incalziti automobilul a Audi e-tron inca inainte de a porni la drum, inclusiv in baza unui timer pentru programarea orei. In astfel de situatii, energia va proveni de la priza si nu va descarca bateria cat sunteti la drum. Astfel va optimizati autonomia si porniti la drum in conditii climatice optime.

l1005367-v05-weiss-1277x718.jpg

In masina

Cu serviciul de planificare a rutei dedicat special modelului e-tron, va puteti planifica si organiza drumul inca inainte de a urca la bordul automobilului. In acest sens, vor fi alese rutele avand in vedere si autonomia curenta, inclusiv statiile de incarcare de pe drum. Va fi avut in vedere, desigur, si timpul necesar de incarcare, astfel incat sa stiti exact cand veti ajunge la destinatie.

563x317-aoz-a1-e-151012-weiss.jpg

La destinatie

Serviciul ce furnizeaza informatii privind starea automobilului va poate informa cu privire la rutele parcurse, la timpii medii si consumul mediu, dar si nivelul de incarcare al bateriei, starea usilor si temperatura. Astfel va puteti pregati intotdeauna optim pentru urmatoarea calatorie.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.