logo-pia
Cautare audio

A4 Allroad

A4 Allroad

Expresiv. Flexibil. Robust. Audi A4 allroad quattro.

Având garda la sol generoasă, design extrovertit şi funcţionalitate ieşită din comun, Audi A4 allroad quattro este un automobil cu adevărat special. Graţie tracţiunii integrale quattro, a motorului puternic şi a trenului de rulare specific modelelor allroad, automobilul nu se dă în lături nici de la porţiunile de drum dificile.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.