logo-pia
Cautare audio
Q2

Design dinamic. Clipe incitante la volan.Audi Q2.

SUV-ul urban elegant impresionează cu forța emanată de designul său atractiv, dar și cu gama largă de dotări de infotainment, precum și cu tehnologia avansată a trenului său de rulare. Confortul și plăcerea condusului, atât în oraș, cât și la drum lung, sunt asigurate de dotări speciale, ca de pildă de direcția progresivă și de asistentul opțional Adaptive Assist.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.