logo-pia
Cautare audio

Q4 e-tron

Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron

 

Gandim mai departe. Conducem mai departe.

 

Panorama

Admirati inca o data modelul Audi Q4 e-tron, in toata splendoarea sa, cu acest video de 360°.

 

Privind inainte

Designul clar al modelului Audi Q4 e-tron da forma viitorului mobilitatii electrice, cu "chipul" sau frontal concentrat si designul posterior marcat de forta.

 

Alegeti culorile si jantele

Creati un Audi Q4 e-tron pe gustul dumneavoastra:

 

In portbagajul Audi Q4 e-tron au loc bagaje cu un volum total de 520 de litri. Cu spatarul banchetei rabatat, volumul creste chiar la 1.490 de litri.

 

O aparitie fascinanta

Audi Q4 e-tron cu pachetul de dotare edition one este un automobil care convinge fara rezerve, inca inainte de a porni la drum.

 

Sportivitate functionala

Interiorul progresist al modelului Audi Q4 e-tron se evidentiaza prin inovatii tehnice avansate, sportivitate atractiva si functionalitate excelenta.

 

Mai mult spatiu personal

Pozitia pe scaunele din spate este cu aproape 7 centimetri mai ridicata decat pe scaunele din fata, oferind totodata spatiu amplu la nivelul capului si al genunchilor. Cu dimensiunile sale generoase de la interior, SUV-ul Audi compact cu propulsie electrica este perfect, de pilda, in rolul de automobil principal sau de insotitor in concedii.

 

Mai mult spatiu pentru experiente extraordinare

Fiind un automobil polivalent și pretându-se excelent inclusiv ca automobil de familie, Audi Q4 e-tron oferă un număr mare de compartimente de depozitare, ce, incluzând și torpedoul, însumează o capacitate de 24,8 litri.
În portbagajul Audi Q4 e-tron au loc bagaje cu un volum total de 520 de litri. Cu spătarul banchetei rabatat, volumul crește chiar la 1.490 de litri.

 

Sunetul atinge noi cote

Sistemul de sunet SONOS Premium oferit pentru Audi Q4 e-tron reprezinta o premiera in gama de dotari a marcii. Astfel, ocupantii masinii vor fi rasfatati de 10 difuzoare de inalte performante, inclusiv difuzorul central si subwoofer-ul, muzica fiind redata cu sunete inalte si joase clare precum cristalul si cu basi profunzi.

 

Informeaza in maniera inovatoare

Unitatile de comanda si afisare de la Audi Q4 e-tron preiau si rolul de elemente de design, si sunt completate de al treilea nivel al mijloacelor de operare, si anume comenzile vocale. Iar cu serviciile si functiile optionale Audi connect³, MMI Navigation devine un element de design fascinant.

 

Designul progresist

Audi Q4 e-tron transpune viitorul mobilitatii pe sosea. Electric, expresiv si in forma optima pentru cotidian.

 

Lumini progresiste

Cele patru semnaturi luminoase diferite pentru luminile de zi, in combinatie cu luminile dinamice sunt demonstratii impresionante ale tehnologiei avansate de iluminare a acestui model.

 

Augmented Reality

Cu head-up-display-ul cu functii de realitate augmentata², oferit optional pentru Q4 e-tron, Audi face un pas consistent inainte si in domeniul tehnologiei de afisare. Astfel, soferul poate citi informatii importante, ce sunt proiectate in fata parbrizului pe doua niveluri separate: zona cu informatiile de stare si zona realitatii augmentate.

 

Sportivul desavarsit

Totul se invarte in jurul alurii sale sportive: cu jantele negre Audi Sport din aliaj usor de 21 de inchi, cu design cu 5 brate Aero si finisaj gloss⁶,⁷. Audi ofera pentru Q4 e-tron, bineinteles, si alte modele de jante atractive.

 

Incarcare facila

Cu sistemul mobil si flexibil de incarcare e-tron compact, puteti sa incarcati automobilul simplu si confortabil de acasa. Practic, de oriunde exista o priza. Incarcarea devine si mai rapida folosind prize industriale compatibile⁴.

 

Si totul devine si mai dinamic

Cu sistemul optional Audi drive select, caracteristicile automobilului pot fi influentate in baza celor cinci moduri de configurare: de la foarte eficient, la deosebit de dinamic. Directia progresiva optionala permite un raport variabil, in functie de unghiul de virare al rotilor, precum si asistarea directiei in functie de viteza de deplasare.

 

¹Notă privind Ghidul consumului

²Display-ul head-up nu poate fi utilizat optim cu ochelari de soare cu polarizare.

³Detalii despre Audi connect puteți găsi la www.audi.ro, precum și la partenerul dumneavoastră Audi.

⁴Pentru informații privind prizele industriale compatibile, vă rugăm să vă adresați distribuitorului dumneavoastră Audi.

⁵e-tron Charging Service este accesibil exclusiv clienților de automobile electrificate Audi (este necesară seria de șasiu a automobilului). Acces la nivel european: e-tron Charging Service este disponibil în 26 de țări europene. Totodată lucrăm intens la extinderea rețelei și în alte țări. Numărul punctelor de încărcare disponibile este în permanentă creștere și este diferit în fiecare țară, depinzând de infrastructura locală. Nu poate fi invocat dreptul de acces la orice punct de încărcare din țară. AUDI AG nu își asumă răspunderea pentru funcționalitatea și disponibilitatea infrastructurii de încărcare și nici pentru puterea de încărcare și alte caracteristici ale infrastructurii de încărcare. Informațiile privind numărul punctelor de încărcare sunt actualizate în permanență, dar este posibil ca listele să nu fie mereu exhaustive. Cardul e-tron Charging Service pentru clienți poate fi utilizat la capacitate maximă în rețea abia în termen de 24 de ore de la activarea sa. Este posibil ca în decursul acestor 24 de ore, în cazuri singulare, cardul să nu poată fi încă folosit în anumite locuri. Autentificarea din aplicația myAudi (codul QR de la punctul de încărcare) necesită recepția activă, precum și o conexiune la internet activă. Această metodă de autentificare nu este disponibilă la toate punctele de încărcare. Prețurile sunt armonizate în fiecare țară europeană, dar pot fi diferite de la o țară la alta. Puteți găsi informații actuale cu privire la tarifele și detaliile contractuale corespunzătoare țării dumneavoastră la www.e-tron.charging-service.audi. În urma încheierii unui contract pentru e-tron Charging Service, trebuie plătite exclusiv costurile aferente energiei electrice folosite pentru încărcare. Audi suportă pentru dumneavoastră în primul an abonamentul lunar pentru Tariful de Tranzit. După primul an, contractul se prelungește automat cu încă 12 luni, cu excepția situațiilor în care reziliați contractul conform prevederilor în vigoare. Începând de atunci, vă va fi facturat și abonamentul lunar. Găsiți informații privind prețurile și condițiile la www.e-tron.charging-service.audi.

In Romania inca nu este disponibil acest serviciu.

6Jantele din aliaj ușor cu finisaj gloss, polișate sau parțial polișate nu trebuie folosite în condiții de iarnă. Din cauza procedurilor specifice de fabricație a acestor tipuri de jante, ele nu dispun de protecție împotriva coroziunii și pot fi astfel afectate permanent de sarea antiderapantă sau de alte materiale de acest tip.

⁷Din gama Audi Sport GmbH.

Puterea maximă este determinată în conformitate cu Regulamentul UN GTR.21. Până la 25 kW din aceasta se datorează funcției Overboost, care poate fi activată pentru maximum 30 de secunde. Puterea disponibilă în situații individuale de conducere depinde de factori variabili, precum temperatura ambiantă, gradul de încărcare/temperatura/condiționarea sau îmbătrânirea fizică a bateriei de înaltă tensiune.
 
Disponibilitatea puterii maxime (cu funcția Overboost activată) necesită, în special, o temperatură a bateriei de înaltă tensiune cuprinsă între 23 și 50°C și un grad de încărcare a bateriei superior pragului de 88%. Orice abatere de la parametrii specificați mai sus poate duce, în special, la reducerea puterii și chiar la indisponibilitatea funcției Overboost.
 
Într-o anumită măsură, temperatura bateriei poate fi influențată indirect prin funcția auxiliară de climatizare staționară, iar gradul de încărcare și alți parametri pot fi setați în autovehicul. Puterea disponibilă în prezent este afișată pe contorul de putere al autovehiculului. Pentru a menține capacitatea utilizabilă a bateriei de înaltă tensiune cât mai mult timp posibil, se recomandă stabilirea unui obiectiv de încărcare de 80% pentru o utilizare zilnică (obiectivul poate fi ajustat la 100%, de exemplu, înainte de călătorii lungi)."

"Consumul de energie electrică în ciclu combinat în kWh/100 km: 17.8 - 16.5 (NEDC); 20.0 -17.9 (WLTP); Emisii de CO₂ în ciclu combinat în g/km: 0."

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.