logo-pia
Cautare audio

A4 Avant

A4 Avant

Design sportiv, caracter funcţional. Audi A4 Avant.

Audi A4 Avant se remarcă prin sportivitate, calitate, digitalizare şi variabilitate, iar noul său limbaj de design se diferenţiază în mod evident de cel al predecesorului. În interiorul cu finisaje de calitate superioară vă puteţi continua fără întreruperi cotidianul digital, graţie tehnologiilor de ultimă oră. Volumul generos al portbagajului vă oferă posibilităţi generoase şi flexibile de transport.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.