logo-pia
Cautare audio
Q5

Un SUV la superlativ.

Audi Q5.

Noul Audi Q5 este sinteza ideala dintre sportivitatea specifica modelelor Audi Avant si utilitatea optima in viata de zi cu zi. Noul limbaj sportiv de design fascineaza inca de la prima vedere, iar performantele dinamice sustinute de tractiunea integrala quattro va vor bucura in fiecare calatorie. Din nou si din nou.

 

Design incitant

Limbajul de design al noului Audi Q5 impresioneaza cu elemente sportive si cu o alura impunatoare, subliniata de sectiunea frontala cu detalii sculpturale, inclusiv prizele de aer inalte si grila octogonala alungita a radiatorului. Designul este finisat in maniera armonioasa prin terminatiile trapezoidale ale sistemului de evacuare, precum si prin difuzorul accentuat si bandoul cromat trasat sub blocurile optice din spate, pe intreaga latime a masinii.

1920x1920-audi-q5-my2021-1221-oe.jpg

 

Scenarii luminoase inedite

Modul in care diodele OLED sunt distribuite pe mici segmente ce pot fi fiecare controlate individual si dispunerea lor tridimensionala creeaza scenarii luminoase inedite si impresionante. La achizitia automobilului, clientul poate alege dintre trei semnaturi luminoase diferite pentru blocurile optice din spate, avand astfel la dispozitie o optiune aditionala si atractiva de personalizare. Mai mult, la utilizare, caracterul acestei semnaturi luminoase este adaptat automat, in functie de modul de condus selectat. Blocurile optice digitale OLED din spate ofera, de asemenea, o functie de semnalare a apropierii: adica, atunci cand automobilul stationeaza si din spate se apropie un alt autovehicul sau un alt participant la trafic, la o distanta de sub 2 metri, toate modulele OLED vor fi activate automat, marind vizibil suprafata iluminata.

 

Performante dinamice captivante

Audi Q5 impresioneaza cu acceleratia sa spontana si dinamica, dar si cu manevrabilitatea sa agila. Automobilul este echipat in dotarea standard cu tractiunea quattro variabila, ce permite distribuirea fortelor de tractiune individualizat pe fiecare roata. In plus, Audi drive select permite setarea caracteristicilor dorite pentru automobil, prin alegerea modului de mers preferat, dintre diferitele moduri disponibile.

730x730-audi-q5-my2021-1391-oe.jpg

 

Culori si jante

Combinati diferitele culori pentru caroserie si jantele, pentru a crea un Audi Q5 care sa va satisfaca pe deplin gusturile, dar si necesitatile.

2d2d-54u-pyramid-au42x-q5-003-00.jpg

 

Cotidian la standarde premium

Audi Q5 si-a castigat statutul de SUV premium in baza dimensiunilor sale, a performantelor ridicate si a caracterului sau foarte practic. Functiile cu utilizare facila va ajuta sa treceti fara efort de provocarile cotidianului. Spatarul banchetei modelului Audi Q5 este segmentat in trei elemente si poate fi ajustat ca inclinare si longitudinal. Incarcarea bagajelor este facilitata de solutiile inteligente, precum covorasul pliabil inclus in dotarea standard, actionarea hayonului cu ajutorul senzorilor, precum si suspensia pneumatica adaptiva optionala, inclusiv functie manuala de reducere a garzii la sol.

 

Libertate pentru individualitate

Interiorul impresioneaza cu spatiul sau generos pentru 5 persoane si cu dimensiuni confortabile la nivelul capului si al picioarelor. Pozitia inalta pe scaun asigura o buna vizibilitate spre exterior, astfel ca in permanenta puteti monitoriza optim traficul. Liniile ce si la interior sunt dispuse orizontal subliniaza senzatia de spatiu vast si confort. Iar pe intreaga latime a panoului de instrumente este trasat un bandou decorativ tridimensional, ce desavarseste in maniera rafinata eleganta de ansamblu a interiorului. Printre optiunile de dotare a scaunelor se numara pana si o functie de masaj. In plus, pe intuneric, iluminarea ambientala optionala deseneaza accente atractive. Iluminarea ambientala este o dotare standard a pachetului de dotare "Interior design selection".

audi-q5-2021-innenraum-vorne.jpg

 

Cautarea a luat sfarsit

Cu Audi Q5 puteti afla mereu ce se intampla in lumea intreaga si beneficiati in permanenta de orientare optima, caci, de exemplu, functia de cautare on-line a punctelor de interes va poate afisa pe harta de navigatie statiile de alimentare sau parcarile. Astfel veti putea afla inclusiv orele de program, disponibilitatea si preturile oferite de statia respectiva. Functia Informatii On-line din Trafic Plus va poate ajuta sa gasiti cel mai rapid drum spre destinatie, datorita informatiilor in timp real si detaliate din trafic, inclusiv ambuteiaje, blocaje si fluidizarea ambuteiajelor. Iar cu myAudi-Navigation, puteti cauta destinatiile si puteti planifica rutele direct de pe smartphone-ul dumneavoastra. Apoi, cand veti porni masina din nou, ruta va fi transmisa automat de la telefonul mobil la sistemul de navigatie al masinii, navigatia fiind continuata aici. Cand parasiti masina, smartphone-ul preia automat navigatia si va conduce pana la destinatie.

730x730-audi-q5-virtual-cockpit-mmi-my2021-0365.jpg

 

1277x718-a-e-tron-d-181010.jpg

Functiile on-demand

Functiile Audi on-demand le ofera clientilor si mai multa flexibilitate la selectarea dotarilor. Astfel ei pot comanda oricand functii aditionale din gama on-demand. Cu aplicatia myAudi, procedura de selectare si comandare a functiilor devine deosebit de intuitiva si rapida.

 

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.