logo-pia
Cautare audio
A4

Garantie extinsa GRATUITA pana la 5 ANI

Extra bonus: 1.606 €, TVA inclus

 

Caracter de sportiv

Noul limbaj expresiv de design cu partea frontală mai tăioasă și partea posterioară caracteristică subliniază și mai mult alura sportivă a modelului Audi A4 Limuzină.

a4_2.jpg

a1.jpg

Alură impresionantă: În partea din față, grila Singleframe a radiatorului, împreună cu prizele late de aer creează un design marcat de forță.

a2.jpg

Design marcat de forță: Suprafața contrastantă a difuzorului cu terminațiile trapezoidale ale sistemului de evacuare creionează un final sportiv desăvârșit pentru designul de ansamblu al mașinii.

a3.jpg

Funcțional și totodată spectaculos - sistemul de iluminare: Tehnologia Matrix LED opțională poate dezactiva o parte a fascicolului de lumină acolo unde i-ar putea deranja pe ceilalți participanți la trafic, iluminând totuși celelalte zone ale carosabilului cu o lumină puternică. Când descuiați și încuiați mașina, veți beneficia de un joc spectaculos de lumini dinamice.

a4.jpg

Jante sportive: Jantele opționale Torsio din aliaj ușor Audi Sport cu design cu 5 brațe desăvârșesc designul cu eleganță.

Dimensiuni generoase, finisaje de calitate premium: interiorul


La interior, gurile de ventilație ce iau forma unei benzi orizontale continue accentuează lățimea mașinii, iar bandoul cromat de deasupra asigură accente rafinate.

e1.jpg

Practic și totodată elegant.


Compartimentul mare de depozitare din consola centrală amplifică utilitatea practică a interiorului. Iluminarea standard include lumini pentru citit. Pe cele din față le puteți acționa cu ajutorul senzorilor. Alegând unul dintre pachetele opționale de iluminare ambientală, puteți genera o atmosferă și mai specială la interior.

e2.jpg

Digitalizare avansată


Cu sistemul opțional MMI Navigation plus cu MMI touch puteți folosi datele de navigație pentru a conduce anticipativ și eficient, făcând uz de informații ca, de pildă, limitările de viteză și înclinațiile. Sistemul include, de asemenea, întregul portofoliu de funcții Audi connect de navigație și infotainment⁶, cu machete extinse 3D pentru orașe, cu imagini realiste din anumite zone urbane. Mai mult, puteți folosi sistemul foarte simplu, prin comandă vocală.

e3.jpg

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord


Integrând Amazon Alexa⁵ sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Soluții cu potrivire perfectă


Gama Accesoriilor Originale Audi (18) vă oferă numeroase opțiuni prin care vă puteți îmbogăți propriul Audi A4 cu variate noi detalii și accente personale. Astfel profitați de soluții cu potrivire perfectă, putând accentua designul fascinant al acestui automobil, dar și caracterul său practic.

door_light.jpg

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.