logo-pia
Cautare audio

Q3 Sportback

Q3 Sportback

SUV-coupé-ul extrovertit. Audi Q3 Sportback.

Însoţitorul dumneavoastră optim pentru cotidian va întoarce toate privirile, deoarece Audi Q3 Sportback îmbină designul estetic, cu detaliile emoţionale, specifice modelelor coupé, la care adaugă forţa şi caracterul funcţional specific SUV-urilor. Gama largă de dotări de infotainment şi conectivitate, precum şi dotarea standard asigură distracţia maximă în orice călătorie.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.