logo-pia
Cautare audio

A7 Sportback

A7 Sportback

Patru inele. O linie clară. Audi A7 Sportback.

Inconfundabil şi distins: A7. De la blocurile optice care sunt acum şi mai tăioase şi au o semnătură luminoasă mai individualizată, la partea din faţă verticală, cu grila Singleframe lată, la silueta de coupe şi până la partea din spate sculpturală: Audi A7 Sportback este ambasadorul unui limbaj revoluţionar de design, etalându-şi totodată cu mândrie gena quattro. Dovada fără echivoc că poţi să îţi rămâi fidel şi totuşi să te reinventezi.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.