logo-pia
Cautare audio
Q7

 

Pe cât de puternic, pe atât de elegant

Descoperă noul Audi Q7.

 

Spațiu generos și eleganță rafinată

Designul exterior
Cel mai mare și mai versatil SUV din gama Audi etalează limbajul de design modern al mărcii. Cu formele sale minimaliste, suprafețele curate și volumul mare ieșit din comun, Q7 asigură variabilitate și capacitate de adaptare în orice situație.

Noul Audi Q7 păstrează în continuare calitățile speciale, oferind un design atractiv, tehnologie avansată și funcționalitate excelentă.

  

Putere și eleganță

Exteriorul împrospătat cu noul design frontal și posterior subliniază caracterul puternic al SUV-ului ce asigură flexibilitate de primă clasă și spațiu interior generos pentru până la 7 pasageri.

design-exterior-2.webp

  

Adaptabil și spațios

Designul interior
Atât variantele cu cinci locuri cât și cele cu șapte locuri ale modelelor Audi Q7* și SQ7 TFSI* combină imaginea de prestigiu cu utilitatea practică pentru cotidian.

  

Siguranță pe orice suprafață de rulare

Tehnologia
Cum se face că simțim la volanul oricărui Audi că într-adevăr conducem un Audi? Această senzație unică este modul prin care marca cu patru inele își concretizează ADN-ul în caracteristicile sale dinamice, pentru toate modele sale, inclusiv desigur și pentru Q7.

Manevrabilitatea modelului Q7 este definită prin cinci caracteristici: echilibru, stabilitate, control, precizie și ușurința condusului. Suspensia, direcția și trenul de rulare, precum și sistemele de frânare și de control joacă toate un rol esențial în asigurarea unei experiențe de condus sigure, cu manevrabilitate fermă, oferind totodată confort ridicat.

tehnologie

  

Personalizare excepțională

Dotările
Drumul din fața modelului Q7 este iluminat de farurile cu LED-uri de mare intensitate. Farurile Matrix LED sunt disponibile opțional. Sunt oferite și farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light. Acestea au la bază 24 de LED-uri, plus o diodă laser de mare putere. Acest tip de faruri poate fi imediat recunoscut datorită luminii ambientale albastre încorporate în faruri ce simbolizează precizia tehnologiei laser. Lumina laser se activează la o viteză mai mare de 70 km/h și mărește semnificativ distanța de iluminare a fazei lungi.

O noutate pentru farurile din vârful gamei sunt semnăturile digitale ale luminilor de zi. Acestea conferă modelului Q7 un aspect caracteristic și inconfundabil, permițând utilizatorului să selecteze una dintre cele patru semnături luminoase diferite din sistemul MMI.

  

Eficiente și puternice

Motorizările
Gama de sisteme de propulsie începe de la motorul 45 TDI ce este un propulsor diesel de trei litri care asigură o putere de 170 kW (231 CP) și oferă un cuplu impresionant de 500 Nm, disponibil pe intervalul generos de la 1.500, la 3.000 rpm. Astfel, la demarajul de pe loc, Audi Q7 45 accelerează la 100 km/h în doar 7,1 secunde. Viteza sa maximă este de 226 km/h. Urmează apoi în gamă motorul 50 TDI quattro de 210 kW (286 CP), cu un cuplu de 600 Nm. SUV-ul de talie mare sprintează astfel de la 0 la 100 km/h în 6,1 secunde și poate atinge o viteză maximă de 241 km/h.

Audi Q7 55 TFSI dispune de un motor pe benzină de 3,0 litri cu injecție directă și cu șase cilindri care furnizează 250 kW (340 CP). Acest motor oferă un cuplu maxim de 500 Nm pe un interval larg de turații, între 1.370 și 4.500 rpm. Astfel, cu acest motor turbo pe benzină, Audi Q7 sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 5,6 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Toate motoarele funcționează împreună cu o transmisie tiptronic cu opt trepte, cu tracțiune integrală permanentă quattro și cu un sistem mild hybrid care poate asigura un avantaj de consum de combustibil de până la 0,5 litri pentru 100 km la utilizarea cotidiană.

motorizarile

  

Calități polivalente

Audi Q7 TFSI e
Puteți conduce silențios și cu emisii locale zero pe distanțe mai scurte folosind modul pur electric de deplasare.

Audi Q7 TFSI e îmbină punctele forte a două universuri diferite: astfel, cu propulsia pur electrică, puteți să călătoriți silențios și fără emisii, beneficiind totodată de o putere ridicată. Mai mult, funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului. Alături de motorul electric și de motorul cu ardere internă, Audi Q7 TFSI e dispune și de sistemul de tracțiune integrală quattro. Servo-direcția electro-mecanică inclusă în dotarea standard și suspensiile pneumatice opționale vă ajută să conduceți fără ezitare, inclusiv pe teren dificil.

Pentru Audi Q7 TFSI e vă stau la dispoziție variate opțiuni de încărcare pentru acasă și pentru situațiile în care doriți să încărcați mașina când sunteți la drum.

 

Performanțe avansate și personalitate puternică

Audi SQ7 SUV
Audi SQ7 SUV nu face niciun secret din performanțele sale dinamice avansate, ci și le subliniază prin designul său sport atractiv și tehnologiile avansate ce-i sporesc agilitatea, susținând motorul puternic V8 TFSI.

Cu acest automobil vă veți bucura de confort ridicat la drum și de o manevrabilitate excelentă la condusul sportiv. Astfel, la bordul unui Audi SQ7 SUV fiecare călătorie devine o experiență de neuitat.

Designul rafinat de la interior este accentuat de elementele specifice gamei Audi S, emanând sportivitate și rafinament.

 

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.