logo-pia
Cautare audio

A5 Sportback

A5 Sportback

Sportivul familist. Audi A5 Sportback.

Cu Audi A5 Sportback vă veți face remarcat oriunde și oricând în mulțime. Pentru că noile detalii ale limbajului său de design îi conferă mașinii de familie cu cinci uși adâncime și lățime și mai pronunțate. Iar tehnologiile sale de ultimă oră, precum farurile opționale Audi Matrix LED și sistemele de infotainment îi completează optim dotarea.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.