logo-pia
Cautare audio

A6 Allroad

A6 Allroad

Flexibil, puternic, extrovertit. Audi A6 allroad quattro.

Audi A6 allroad quattro îmbină avantajele specifice modelelor Avant, ca de exemplu confortul ridicat şi variabilitatea, cu cele ce caracterizează modelele allroad, adică tracţiunea integrală permanentă, experienţe incitante la volan şi un design off-road marcant. Şi la toate acesta se adaugă oferta bogată de tehnologii digitalizate. Lansat pe piaţă pentru prima dată în anul 1999, Audi A6 allroad quattro îşi aniversează anul acesta cei 20 de ani de existenţă, cu a patra sa generaţie.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.