logo-pia
Cautare audio

Q6 e-tron

Q6 e-tron
Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron

Autonomie de până la: 625 km

Încărcare pentru o autonomie de: 255 km

Încărcare de la 10% la 80% din capacitate: 21 Min (la o puterea maximă de încărcare în curent continuu de până la 270 kW)

concept_1.jpg

Concept interior avangardist.

Audi Q6 e-tron⁵ introduce în gama Audi un concept absolut nou pentru habitaclu. Arhitectura structurată și rafinată cu materiale de calitate superioară creează claritate în design și o alură futuristă.

concept_3.jpg

Performanțe electrice de nivel superior.

Datorită autonomiei electrice de până la 625 km¹ și a sistemului puternic de propulsie, la care se adaugă și performanțele de încărcare avansate la stațiile de încărcare rapidă, Audi Q6 SUV e-tron quattro introduce un nivel inedit de calitate pentru călătoriile dumneavoastră.

concept_4.jpg

Interior conectat.

Veți aprecia noul interior al automobilului, cu dotări speciale, precum display-urile panoramice, head-up display-ul cu funcții de realitate augmentată⁶ ⁷ ⁸, Audi assistant⁹, unitatea de comandă de pe portiera șoferului, luminile dinamice de interacțiune⁶ ⁷ și sunetul 3D cu difuzoare în tetiere⁶ ¹⁰.

concept_5.jpg

Inclusiv încărcare de înaltă performanță.

De la stațiile de încărcare rapidă de tip HPC, puteți încărca bateria de înaltă tensiune a automobilului dumneavoastră Audi Q6 e-tron⁵ de la 10 % la 80 % în doar cca. 21 de minute². De asemenea, puteți beneficia de până la 255 de kilometri de autonomie oprindu-vă doar aproximativ 10 minute² la stația de încărcare rapidă.

Design interior progresist.

Veți descoperi noul design al elementelor de la interior, din partea de sus a bordului și până în partea sa inferioară, de la panourile portierelor, la planșa de bord și consola centrală. Veți remarca aici cu siguranță și structura clară și ordonată a elementelor de comandă.

interior_1.jpg

Design luminos inteligent.

Luminile de interacțiune sunt un bandou luminos integrat sub parbriz și sunt incluse în pachetul de iluminare ambientală plus⁶ ⁷. Acestea oferă o gamă cromatică amplă și nu servesc doar informării și asistenței, în funcție de situația concretă, a persoanei de la volan¹², ci și creării unei atmosfere impresionante la interior.

interior_2.jpg

Luați loc confortabil și lăsați-vă purtat de muzică.

Habitaclul va fi cufundat în sunetul 3D impresionant, generat de 16 difuzoare. La acestea se adaugă încă 2 difuzoare adiționale⁶ ¹⁰, integrate în tetierele scaunelor din față, ce creează o zonă sonoră personală pentru fiecare ocupant al scaunelor frontale. această zonă permite convorbiri telefonice discrete și oferă informații de navigație silențioase.

interior_3.jpg

Interiorul softwrap.

Noul design al elementelor de la interior din partea de sus și cea de jos a bordului creează senzația de spațiu și mai amplu și reprezintă legătura dintre toate elementele, prin utilizarea de materiale de calitate superioară.

interior_4.jpg

Materiale bazate pe un consum redus de resurse.

La Audi Q6 e-tron⁵, sustenabilitatea începe deja de la design. Numeroase elemente includ materiale reciclate, ca de pildă plafonul interior și scaunele.

q620235157en-l.jpg

Head-up Display-ul cu realitate augmentată⁶ ⁷ ⁸. Puteți opta pentru proiectarea pe parbriz a vitezei și a altor informații importante pentru condus, ca de pildă, datele și instrucțiunile diferitelor sisteme de asistență¹⁵ sau a navigației. Sistemul creează o imagine virtuală, proiectată în câmpul vizual direct al persoanei de la volan.

q620235203en-l.jpg

Display-urile panoramice. Experimentați pentru prima dată la bordul unui Audi sistemul de display-uri OLED futuriste, compus din afișajul Audi virtual cockpit plus (11,9 inchi) și display-ul central al sistemului MMI (14,5 inchi). Iar în combinație cu display-ul MMI pentru pasagerul din față⁶ (10,9 inchi), puteți opera separat, de ex. funcțiile de navigație și pe cele de divertisment.

q620235159-l.jpg

Comenzile soft-touch. Unitatea de comenzi soft-touch de pe portiera șoferului face parte din noul design și vă permite să controlați numeroase funcții în manieră intuitivă.

design_1.jpg

Alură puternică.

Partea frontală înaltă și luminile de zi, de asemenea înalte, cu semnături digitale pentru luminile de zi⁶ ¹³ ¹⁴ creează o imagine încrezătoare. Grila Singleframe închisă este flancată de impresionantele faruri Matrix LED⁶.

design_2.jpg

Proporții atletice.

SUV-ul premium emană sportivitate și putere, având linia umerilor înaltă și linia laterală evazată dinamic, creând o trecere elegantă spre partea din spate a automobilului. Inserțiile negre indică locul în care este integrată bateria de înaltă tensiune, ce reprezintă elementul central al automobilului.

design_3.jpg

Design posterior marcat de forță.

Partea din spate a mașinii marcată de zonele concave dinamice este pronunțat musculoasă și totodată clar structurată și ordonată.

Pregătit pentru cotidian.

Spațiu adițional pentru bagaje.

Sub capota din față veți găsi un al doilea portbagaj, cu capacitatea de 64 de litri. Aici puteți să păstrați, de pildă, cablurile pentru încărcare.

Spațiu funcțional.

Bancheta este fracționată în raport 40 : 20 : 40. Cu scaunele rabatate complet, volumul portbagajului poate crește de la 526 la 1.529 de litri.

Caracteristici dinamice variabile.

Adaptați reglajele automobilului pentru a beneficia de plăcere și mai intensă la condus și de confort crescut, folosind Audi drive select, ce dispune de funcții noi pentru Q6 e-tron. Suspensiile pneumatice adaptive oferă, de asemenea, posibilitatea de creștere a gărzii la sol, pentru cei care vor să se bucure de aventuri în off-road.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.