logo-pia
Cautare audio
Q8

Noua înfățișare a familiei Q: Audi Q8

Design expresiv, tehnologie de pionierat și arta de a satisface cele mai înalte așteptări - noul Audi Q8 combină tot ceea ce reprezintă marca. Aspectul său sportiv amintește de primul model quattro, iar cu noul Singleframe în design de octogon, indică, în același timp, în mod clar viitorul. Interiorul SUV-ului Coupé cu patru uși are un caracter lounge: spațios, luxos, cu o rețea bine definită. Aici, sistemele de operare inteligente și navigația high-tech conduc în era digitală, de la MMI touch response la controlul vocal. Suspensia și motorizarea oferă, de asemenea, o agilitate sporita - la nevoie, chiar și pe teren accidentat.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.