logo-pia
Cautare audio

A6 Business Edition

A6 Business Edition
A6 Business Edition

Audi A6 Business Edition

Mereu în anvangardă

Limuzina Audi A6 redefinește standardele în clasa premium, cu gama sa amplă de sisteme avansate de asistență a șoferului, asigurând un nivel foarte ridicat de confort și siguranță în trafic.

exteriror.jpg

Cu o personalitate inconfundabilă: Exteriorul

De la grila Audi Singleframe mai lată, la prizele laterale de aer cu decor cromat sportiv și până la farurile suple: privită din față, limuzina Audi A6 fascinează cu alura sa progresistă. Linia accentuată a umerilor devine și mai proeminentă deasupra pasajelor roților, evidențiind arhitectura moștenită de la modelul quattro originar. Oglinzile exterioare sunt așezate sportiv pe panourile portierelor.

Forma fluidă a plafonului, specifică modelelor coupe, se încheie cu eleganță în secțiunea posterioară tridimensională, cu decorul caracteristic cu aspect de aluminiu.

Spațiu pentru mai mult: Interiorul

Interiorul de dimensiuni generoase al Limuzinei Audi A6 își răsfață ocupanții cu numeroase dotări pentru confort, precum și cu un sistem de operare ce permite personalizarea setărilor și cu o ambianță sonoră în care se remarcă excelenta izolație fonică.

Habitaclul mare oferă mai mult spațiu pentru ocupanți, mai ales la nivelul picioarelor pasagerilor din spate, dar este foarte generos și la nivelul capului și umerilor. Lățimea interioară a portbagajului și volumul său de 530 de litri vă permit să vă transportați bagajele în confort deplin. Datorită caracteristicilor aerodinamice avansate ale Limuzinei Audi A6, zgomotele exterioare rămân în cea mai mare parte afară, inclusiv la viteze mari de deplasare.

back.jpg

oferta-pfg.webp

*Audi A6 35 TDI– rată lunară 793 EUR TVA și CASCO incluse

Porsche Finance Group România sărbătorește 25 de ani cu o nouă ofertă financiară!

Finanțează-ți mașina Audi A6 și beneficiază de un super bonus financiar, adaptat în funcție de asigurătorul CASCO.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.