logo-pia
Cautare audio

A1 Sportback

A1 Sportback

Generos, sportiv, emoționant. Noul Audi A1 Sportback.

Însoţitorul urban ideal pentru stilul de viaţă modern: Audi A1 Sportback. Cea de-a doua generaţie a compactei noastre de succes impresionează cu un design sportiv şi cu opţiuni flexibile de echipare.

Culoarea preferată

Galben Python metalizat, Roşu Misan pearleffect, Albastru Turbo, plus alte şape culori formează gama de nuanţe disponibile pentru caroseria modelului. De asemenea, aveţi posibilitatea de a rafina exteriorul cu accente adiţionale opţionale, precum plafonul exterior finisat în Gri Manhattan metalizat sau Negru Mythos metalizat. Anumite pachete includ şi finisaje în nuanţe contrastante pentru marginile laterale ale spoilerului frontal, pragurile laterale şi carcasele oglinzilor exterioare.

Alură impunătoare

Grila Singleframe lată, ce este flancată de prizele laterale de aer şi farurile LED opţionale, domină partea frontală a modelului Audi A1 Sportback. Elementele de design de la exterior sunt diferite în funcţie de linia de echipare aleasă: Basis, advanced sau S line. Maşina din imagine este echipată cu dotările S line şi are grila radiatorului finisată în Negru Titan, cu rama Argintiu Aluminiu.

A vedea şi a fi văzut

Optaţi la Audi A1 Sportback pentru un o tehnologie progresistă de iluminare: farurile opţionale cu LED impresionează ca design, dar şi din punct de vedere tehnic, redefinind standardele în domeniu şi sporind siguranţa, graţie luminii similare celei naturale. Consumul este redus, iar durata de viaţă mare. Pentru partea din spate sunt disponibile blocuri optice cu LED şi cu lumini de semnalizare dinamice.

Control deplin

Bordul este centrul dumneavoastră de comandă, iar Audi A1 Sportback este echipat în dotarea standard cu sistemul radio MMI, inclusiv panou digital de instrumente cu diagonala de 10,25 inchi. Faceţi uz de diferite interfeţe şi variante de conectare pentru a vă interconecta dispozitivele cu maşina. Veţi aprecia cu siguranţă şi variatele tehnologii de operare şi infotainment.

Plăcerea condusului este garantată

Fie că trebuie să alergaţi prin oraş spre o întâlnire sau că vă decideţi spontan pentru o excursie de weekend, diferitele motorizări (consum combustibil mixt: 4,6-6,0 l/100 km; emisii de CO₂ mixte*: 104-137 g/km) ale modelului Audi A1 Sportback vă vor susţine în toate situaţiile. Astfel, motorul 25 TFSI generează 70 kW (95 CP), motorul 30 TFSI furnizează 85 kW (116 CP) şi 35 TFSI oferă 110 kW (150 CP). Versiunea de top, motorul 40 TFSI de 147 kW (200 CP) cu cuplul maxim de 320 Nm accelerează Audi A1 Sportback de la 0 la 100 km/h în 6,5 secunde. Viteza maximă este de 235 km/h.

Senzaţii sportive

Audi A1 Sportback înseamnă agilitate şi manevrabilitate în cotidianul urban, graţie servo-direcţiei electro-mecanice şi a şasiului cu reglaje dinamice. Opţional puteţi alege şi unul dintre pachetele Dynamik, adaptate optim fiecărei motorizări. O altă opţiune interesantă în acest sens este sistemul Audi drive select. Acesta vă permite să alegeţi setările automobilului, selectând unul dintre cele patru moduri de condus: auto, dinamic, eficient sau individual.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.