logo-pia
Cautare audio

A3 Sportback

A3 Sportback

Audi A3 

Faceți cunoștință cu noul Audi A3 Sportback: design frontal, spate expresiv și siluetă dinamică, plus digitalizare și conectivitate avansate.

look_1.jpg

Look de netrecut cu vederea.

Audi A3 Sportback impresionează cu noul design frontal în care se impune grila Singleframe fără ramă de la radiator, prizele mari de aer și structura grilei cu design diferențiat în funcție de linia de echipare. La fel și inelele siglei Audi beneficiază de noul design cu aspect 2D ce semnalează noul limbaj de design al mărcii, alături de noul design al luminilor.

look_2.jpg

Exterior impresionant.

Silueta dinamică a modelului Audi A3 Sportback sugerează caracterul sportiv al mașinii, iar detalii precum denumirea modelului gravată cu laser pe montanții B completează armonios imaginea de ansamblu.

look_3.jpg

O încheiere sportivă.

Partea din spate atrage atenția cu un nou look: difuzorul lat, reflectoarele verticale⁷, precum și alte elemente sportive de design creează lățime vizuală și o ținută și mai încrezătoare.

look_4.jpg

Mesaj fără echivoc pe patru roți.

Jantele influențează decisiv caracterul fiecărui automobil. De aceea, aveți acum la dispoziție o gamă amplă de modele noi de jante de până la 19 inchi oferite de AUDI AG și Audi Sport GmbH. De pildă, se fac remarcate, jantele Audi Sport⁵ cu cinci brațe în formă de stea², negre metalizat, cu finisaj lucios⁶.

Dinamismul din priviri. Audi A3 Sportback vă va întâmpina și vă va spune la revedere de fiecare dată cu fascinanta sa animație luminoasă dinamică a funcției Coming Home/Leaving Home². Animația este adaptată la semnătura luminoasă pe care ați selectat-o. 

Spațiu pentru mai mult.

Spațiul oferit este practic pentru viața de zi cu zi și variabil pentru activitățile din timpul liber. Astfel, datorită spătarului rabatabil² fracționat în raport 40: 20 : 40, Audi A3 Sportback este însoțitorul dumneavoastră de nădejde la drum, fiind extraordinar de flexibil. Cu scaunele rabatate complet, volumul portbagajului va crește de la 380 la 1.200 de litri.

int_1.jpg

Detalii rafinate.

Descoperiți calitatea de vârf și designul ingenios, de pildă la selectorul scund al transmisiei S tronic sau în consola centrală nouă. Și pachetul Clima plus² prezintă calitate în fiecare detaliu: lamelele exterioare ale gurilor de ventilație sunt cromate, iar cea centrală strălucește cu finisajul său negru.

int_2.jpg

Afișaje digitalizate.

Afișajul Audi virtual cockpit de 10,25 inchi este inclus în dotarea standard. Iar afișajul opțional virtual cockpit plus² este o planșă digitală de instrumente de bord cu diametrul de 12,3 inchi ce permite selectarea modurilor de afișare Dinamic, Sport sau Clasic.

int_3.jpg

Ambianță plăcută și confort ridicat.

La interior, pachetul de iluminare ambientală inclus în dotarea standard susține starea de bine a ocupanților. Începând cu pachetul de iluminare ambientală plus² puteți selecta dintre 30 de culori, creând propriul profil cromatic compus din una sau două culori. Pachetul de iluminare ambientală pro² include adițional și un panou textil iluminat din interior integrat în portiere.

int_4.jpg

Materiale cu consum redus de resurse.

O parte dintre elementele interiorului conțin și materiale reciclate, ca, de pildă, tapițeria realizată din combinația de material textil Puls și piele ecologică și imprimată cu sigla S² ⁸, precum și inserțiile decorative din material textil Impressum negru² ⁹ ¹⁰.

a3as20235663-l.jpg

Dinamic din toate perspectivele.

Confort crescut sau ținută sportivă la drum: dumneavoastră decideți cum să fie fiecare călătorie cu automobilul dumneavoastră Audi A3 Sportback. Veți fi ajutat la condus și de sistemele inteligente de asistență¹ ² în timp ce tehnologia mild-hybrid¹⁶ poate recupera energie electrică ce poate fi ulterior folosită de automobil.

d1.jpg

Eficiență avansată.

Audi A3 Sportback dispune și de tehnologia mild-hybrid¹⁶ ce poate reduce consumul de combustibil datorită funcției sale de recuperare a energiei. Astfel, sistemul poate susține motorul TFSI când mașina demarează și accelerează la turații reduse, crescând cuplul și puterea.

d2.jpg

Plăcerea condusului este inclusă.

Cu Audi drive select², dumneavoastră stabiliți setările automobilului dumneavoastră Audi A3 Sportback, plaja de reglaje selectabile începând de la eficiență maximă și mergând până la sportivitate avansată. Transmisia automată cu dublu ambreiaj S tronic permite schimbarea sportivă a treptelor, asigurând totodată confortul specific cutiilor automate.

d3.jpg

Însoțitor inteligent la drum.

Sistemul de avertizare la schimbarea benzii de rulare cu funcția de avertizare la ieșirea din automobil și asistentul pentru traficul perpendicular spate¹ ² vă poate ajuta la schimbarea benzii de rulare, precum și la ieșirea în marșarier de pe locul de parcare, avertizându-vă atunci când se apropie obiecte de automobilul dumneavoastră. Asistentul pentru parcare plus¹ ² vă ajută la manevrele de parcare și de ieșire din parcare prin manevre țintite de control al direcției.

d4.jpg

Informațiile importante dintr-o privire

Display-ul head-up¹⁷ ² proiectează la cerere viteza și alte informații importante pentru condus² în câmpul vizual direct al persoanei de la volan.

a3as20235661-l.jpg

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.