logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
e-tron banner

A inceput numaratoarea inversa!

Zile
Ore
Min
Sec

Nu ratati momentul: salvati evenimentul in agenda dumneavoastra!

Descarcati de aici reminderul

Premiera mondiala
Audi e-tron GT!

Salvati reminder-ul, pentru a fi martorul premierei mondiale a noului Audi e-tron GT.

gtoutdoor43506cut4

Audi e-tron GT, capodopera noastra electrificata, dispune de patru locuri si de doua portbagaje, oferind confort ridicat si dinamism excelent, imbracate intr-un design emblematic, de gran turismo.

gtoutdoor43529cut1

In curand va sosi momentul in care vom dezvalui noul nostru model, astfel ca veti putea admira automobilul in toate detaliile sale.

The sound of „e

Audi e-tron GT intruchipeaza intreaga noastra pasiune, ceea ce se vede, se simte, dar se si aude ...in sunetul sau electronic progresist, dezvoltat cu creativitate muzicala, in laboratorul acustic si pe computer si testat apoi in studii desfasurate cu clientii. Pentru a produce sunetul electronic e-tron premium optional, inginerii au adaugat un difuzor in partea din spate a automobilului, plus doua difuzoare la interior.

Usurinta suverana

La volanului e-tron GT veti aveti senzatia ca plutiti lin si silentios, desi sistemul electric de propulsie asigura un cuplu ce taie respiratia si permite depasiri fara ezitare. Inclus in dotarea standard, sistemul quattro ofera tractiunea optima, pe masura conceptului de ansamblu: cele doua motoarele sincrone cu magneti permanenti instalate pe puntea fata si puntea spate sunt controlate electronic si transmit puterea catre fiecare roata in parte.

etron-gt-04-oe

Performante reproductibile

e-tron GT ofera o acceleratie puternica, disponibila in mod repetat. Aceasta este posibil datorita managementului termic avansat, cu patru circuite de racire, ce mentin componentele electrice la temperaturi optime.

Incarcare mai rapida

Incarcarea HPC la mare putere (High-Power-Charging) prin cablu este mult mai rapida, datorita sistemului de incarcare de 800 de volti, comparativ cu sistemele uzuale in prezent (de 400 de volti), astfel ca automobilul poate fi mai repede gata de drum.

gtoutdoor43782

Sistemul de incarcare si bateria

batterie-schnitt

Confort si dinamism

In ton cu filosofia gran turismo, sasiul cu tehnologie ultra-avansata permite atat condusul foarte confortabil, cat si un stil extrem de sportiv la volanul noului e-tron GT. Aceasta este posibil, de pilda, datorita arcurilor pneumatice cu trei camere. Astfel, alaturi de setarea de baza, ce este orientata spre eficienta maxima, garda la sol poate fi setata si la diferite alte inaltimi. Iar impreuna cu amortizoarele adaptive, sistemul acesta de suspensie permite o manevrabilitate fantastica.

luftfederung-textlayer
etron-gt-09

Jantele nu incanta doar privirea

In functie de marimea lor, jantele din gama larga de modele oferite pentru e-tron GT ofera fiecare diferite avantaje: jantele de 19 inchi de pe puntea fata, de pilda, ofera cea mai redusa greutate, de 12,5 kg, ceea ce se reflecta in consumul redus. Jantele optionale de 20 de inchi sau chiar de 21 de inchi umplu cel mai frumos pasajele musculoase ale rotilor si fascineaza cu designul lor incitant. Aceste dimensiuni sunt ambele disponibile si in variante deosebit de aerodinamice.

Directie inteligenta

Si directia integrala aduce numeroase avantaje. Astfel, la viteze mai mari, rotile din spate sunt virate in aceeasi directie, pentru a amplifica stabilitatea la rulare. La viteze mai mici insa, rotile posterioare vireaza in sens opus, ceea ce reduce diametrul de bracare al automobilului si simplifica manevrarea automobilului.

etron-gt-02-oe
etron-gt-03-oe

Franare la putere maxima

Puterea mare si acceleratia extraordinara impun pentru e-tron GT frane corespunzatoare, puternice si cu posibilitate de dozare fina. Astfel, alaturi de franele cu discuri de otel incluse in dotarea standard, pentru acest model sunt disponibile in premiera si discurile acoperite cu carbura de wolfram, ca dotare optionala. Acestea ofera o durata de viata cu 30% mai ridicata si o uzura cu 90% mai redusa. Iar in varful gamei, sunt oferite optional deja consacratele discuri din ceramica ranforsata cu fibra de carbon.

Audi e-tron GT: Consum energie electrica, in conditii mixte, in kWh/100 km: 18,8-19,6 (NEDC), 19,9-21,6 (WLTP); emisii de CO2 in g/km: 0. In cazul in care consumul de curent electric si emisiile de CO2 sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotarile cu care este echipat autovehiculul respectiv.

Foliile aplicate pe automobilul din imagine nu pot fi momentan comandate, nici ca dotare standard si nici ca dotare optionala. Automobilul din imagine este un prototip, ce nu este oferit ca autovehicul de serie.

Puterea maxima indicata pentru acceleratie poate fi accesata in mod repetat, dar nu poate fi accesata succesiv de nenumarate ori, din constrangeri date de limitele legilor fizicii.