logo-pia
Cautare audio

Q4 e-tron

img

Complet electric

img

Design exterior progresiv

img

Autonomie de până la 545 km (WLTP)*

Q8 e-tron

img

Complet electric

img

Design exterior progresiv

img

Autonomie de până la 582 km (WLTP)*

Q4 e-tron

Electric. Și plin de detalii minunate

Designul simplu ce definește Audi Q4 e-tron conturează forma mobilității electrice, cu un aspect frontal concentrat și un design posterior ce emană putere și forță.

Află mai multe

Avangardism fascinant: designul exterior

Designul simplu ce definește Audi Q4 e-tron dă formă viitorului mobilității electrice, cu designul său marcat de linii tensionate, cu secțiunea frontală concentrată și designul posterior marcat de forță. Silueta accentuată și linia plafonului, care pare că plutește, creează un profil pur și simplu spectaculos.

Sportivitate funcțională: designul interior

Interiorul progresist se evidențiază prin inovații tehnice avansate, sportivitate atractivă și funcționalitate excelentă. Audi Q4 e-tron oferă un număr mare de compartimente de depozitare, incluzând și torpedoul, ce însumează o capacitate totală de 24,8 litri. În portbagajul Audi Q4 e-tron au loc bagaje cu un volum total de 520 de litri.

Q8 e-tron

Electric. Și rafinat cu nenumărate detalii fascinante.

Audi e-tron și-a îndeplinit rolul de avangardist al mobilității 100% electrice. De aceea, acum este inclus și nominal în gama modelelor Audi, sub denumirea: Audi Q8 e-tron.

Află mai multe

100% electrizant: designul exterior

Audi Q8 e-tron reprezintă un reper pentru mobilitatea electrică a viitorului: avangardismul etalează accente progresiste pentru primul model Audi ce poartă inscripția denumirii modelului și a mărcii în noul design.

Calitate premium și digitalizare: designul interior

O să fii impresionat de spațiul generos. Materialele speciale, finisajele de primă clasă și funcțiile digitale avangardiste transformă fiecare călătorie cu Audi Q8 e-tron într-o experiență premium.

*Bonusul include TVA.
**Pentru energia electrică se va calcula consumul mediu al mașinii pentru 10.000 km, urmând a fi scazută acea sumă din prețul total ca discount.
Ofertă valabilă până la 30 iunie 2024.

Q4 e-tron:
Avantaj client include TVA. Imaginea este cu titlu de prezentare. Audi Q4 Sportback 55 e-tron quattro: consum combinat în kWh/100 km: 18,9-16,3 (WLTP); emisii CO2 combinate în g/km: 0. Pentru energia electrică se va calcula consumul mediu al mașinii pentru 10.000 km, urmând a fi scazută acea sumă din prețul total ca discount. Ofertă valabilă până la 30 iunie 2024. Distribuitorul stabilește prețul și propria politică comercială.

Q8 e-tron:
Avantaj client include TVA. Imaginea este cu titlu de prezentare. Audi Q8 55 e-tron quattro: consum electric in kWh/100 km: 24.4–20.6 (WLTP); emisii CO2 combinate in g/km (g/mi): 0. Pentru energia electrică se va calcula consumul mediu al mașinii pentru 10.000 km, urmând a fi scazută acea sumă din prețul total ca discount. Ofertă valabilă până la 30 iunie 2024. Distribuitorul stabilește prețul și propria politică comercială.
Solicitare detalii
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.