Cautare audio
A8

Fii printre primii care il vor conduce!

Programeaza acum un Test Drive la: Porsche Pipera, Porsche Bucuresti Vest 2, Porsche Timisoara

Vino sa admiri noul design, eleganta pana in cel mai mic detaliu, pachetul multicolor de lumini ambientale
Vino sa testezi agilitatea sportiva, confortul de conducere crescut si noul concept de caroserie Multimaterial-Space-Frame, cel mai usor din clasa!
Cu noul Audi A8 incepe un nou limbaj de design, o noua idee de utilizare, un nou nivel de calitate. Noul Audi A8 prezinta viitorul clasei de lux.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.