logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
e-tron banner

Luati parte la Celebration of Progress pe 14 aprilie 2021

Zile
Ore
Min
Sec

Urmatoarea etapa

Transmisie complet electrica, design progresiv, senzatie impresionanta a spatiului si caracteristici digitale personalizabile - acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante caracteristici ale modelelor Audi Q4 e-tron. Luati parte la Sarbatoarea Progresului din 14 aprilie 2021 la ora 20:00 (ora Romaniei) in fluxul exclusive live.

La Sarbatoarea Progresului, vom sarbatori o alta etapa importanta in drumul catre un viitor mai durabil in timp ce dezvaluim modelele Audi Q4 e-tron. Dupa prezentarea Audi e-tron GT quattro si a Audi RS e-tron GT, acest eveniment este al doilea punct culminant major al anului 2021 chiar si in aceasta etapa timpurie a anului. Descarcati acum evenimentul in calendar, pentru Sarbatoarea Progresului.

Audi e-tron GT quattro: Consum de energie, combinat *: 19,6–18,8 kWh / 100km (NEDC); 21,6–19,9 kWh / 100km (WLTP) Emisii de CO₂, combinate *: 0 g / km
Audi RS e-tron GT: Consum de energie, combinat *: 20,2–19,3 kWh / 100km (NEDC); 22,5–20,6 kWh / 100km (WLTP) Emisii de CO₂, combinate *: 0 g / km
Specificatiile declarate se aplica numai in Germania si nu se aplica in alte regiuni.

Inspiratia modeleaza progresul.

1920x1080-A211035_medium
Infatisarea vehiculului afisat nu este disponibila in prezent fie ca echipament standard, fie ca echipament special. Vehiculul prezentat aici este un prototip care nu este disponibil ca model de productie.

O previzualizare exclusiva

Modelele Audi Q4 e-tron sunt noua fata a electrificarii. Limbajul emotiv de proiectare e-tron combina functionalitatea cu estetica. Complet digitalizate si conectate in retea, SUV-urile complet electrice ofera o noua experienta digitala in vehicul. Frapant si elegant - iata o scurta privire inainte de dezvaluire.

Limbaj emotional de proiectare e-tron

Urmatorul capitol al design-ului interior

Volan orientat catre functii

Lumini de zi personalizate

Infatisarea vehiculului afisat nu este disponibila in prezent fie ca echipament standard, fie ca echipament special. Vehiculul prezentat aici este un prototip care nu este disponibil ca model de productie.

Povesti de progres

Ce inseamna progresul pentru tine? Intrebam unii dintre cei mai vizionari ganditori din lume ce inseamna pentru ei a conduce progresul. De la actori la sportivi, de la designeri la artisti - videoclipurile din seria ,,A Story of Progress" prezinta indivizi care au o pasiune innascuta pentru ceea ce fac si modul in care isi modeleaza viata. Autentic, pionier si inspirational.

* Cifrele specificate privind consumul si emisiile de combustibil au fost calculate in conformitate cu procedurile de masurare prevazute de lege. De la 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt deja omologate in conformitate cu procedura de testare a vehiculelor usoare armonizate la nivel mondial (WLTP), o procedura de testare mai realista pentru masurarea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2. Incepand cu 1 septembrie 2018, Noul ciclu european de conducere (NEDC) va fi inlocuit de WLTP in etape. Datorita conditiilor de testare mai realiste, consumul de combustibil si emisiile de CO2 masurate conform WLTP vor fi, in multe cazuri, mai mari decat cele masurate conform NEDC. Pentru informatii suplimentare despre diferentele dintre WLTP si NEDC, va rugam sa vizitati www.audi.de/wltp

Informatii specifice pietei despre datele tehnice, care pot diferi, pot fi gasite pe pagina relevanta a tarii Audi.

Cifrele privind consumul de combustibil si emisiile de CO2 (WLTP) afisate pe aceasta pagina sunt doar pentru modelele germane si nu se aplica modelelor din Marea Britanie. Pentru informatii despre consumul de combustibil din Marea Britanie si emisiile de CO2, va rugam sa consultati: www.audi.co.uk

In prezent, prin lege suntem obligati sa afirmam cifrele NEDC. In cazul vehiculelor noi care au fost omologate conform WLTP, cifrele NEDC sunt derivate din datele WLTP. Este posibil sa se acorde voluntar si cifrele WLTP pana cand acest lucru este cerut de lege. In cazurile in care cifrele NEDC sunt specificate ca valori, acestea nu se refera la un anumit vehicul individual si nu fac parte din oferta de vanzare.

Acestea sunt destinate exclusiv ca mijloc de comparatie intre diferite tipuri de vehicule. Echipamentele si accesoriile suplimentare (de exemplu, accesorii, diferite formate de anvelope etc.) pot modifica parametrii relevanti ai vehiculului, cum ar fi greutatea, rezistenta la rulare si aerodinamica si, coroborat cu conditiile meteorologice si de trafic si stilul individual de conducere, pot afecta consumul de combustibil, consumul de energie electrica, emisiile de CO2 si cifrele de performanta ale vehiculului. Informatii suplimentare despre cifrele oficiale privind consumul de combustibil si emisiile oficiale specifice de CO2 ale autoturismelor noi pot fi gasite in ghidul ,,Informatii privind consumul de combustibil, emisiile de CO2 si consumul de energie electrica al autoturismelor noi", care este disponibil gratuit la toate reprezentantele de vanzari si de la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Strasse 1,www.dat.de ).